Hava ambulansı ise daha uzun mesafeleri daha kısa sürede geçebilmek için kullanılmaktadır. Özel hava ambulansı, acil sağlık problemi yaşayan hasta ve yaralıların bulundukları noktadan sağlık tesisine taşınması için kullanılmaktadır. Hava ambulansı kiralama hizmeti sayesinde hastalar ya da tıbbı malzemeler çok daha hızlı taşınabilirler.
İnsan sağlığı parayla ya da herhangi bir şeyle ölçülemez değere sahiptir. Bunun için bir insanın sağlığıyla ilgili problem yaşaması halinde tedavi için tüm şartları seferber ettiği bilinir. Eğer ülkeler arası seyahat gerekiyorsa bu durumda hava ambulanslarına büyük iş düşecektir. Çünkü ülkeler arasında en hızlı kullanılan araç uçaklardır.
Hava ambulansları hastanın konforlu, sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaştırılabilmesi için çok önemli bir ihtiyaçtır. Hasta zaman kaybetmeden gitmek istediği yere ulaştırılırken hayati tehlikesinin de en aza indirilmesi amaçlanır. Hava ambulansları, acil hasta, acil organ nakli ve sağlık personeli taşınması gibi birçok alanda kullanılır. Ambulans uçak, acil tıbbi taşımada sıklıkla kullanılmaktadır.
Hava ambulansları sayesinde hastalar en kısa sürede olmak istedikleri ülkeye taşınabilirler. Ulaşım sırasında herhangi bir problemin oluşmaması ise önemlidir. Özel hava ambulansı hizmeti veren firmalar ise hiçbir aksaklığa mahal vermeden tüm süreci kendileri kontrol eder ve taşıma işlemini gerçekleştirir.

Bir kişi için özel hava ambulansı kiralama işlemi oldukça kolaydır. Hastanın taşınacağı adrese göre özel hava ambulansı ile taşıma işlemi sağlanır.

Acil hava ambulansı talep edilmesi halinde ilk olarak hastanın uçuşa uygun konumda olup olmadığının tespit edilmesi gerekir. Bunun için de doktor kontrolü şarttır. Doktordan alınacak olan belge firmaya gönderilerek herhangi bir problemin olmadığı belirlenmiş olur.
Firma kendisine gönderilen bu belgeyi kendi anlaşmalı olan doktorlarına gösterir ve emin olunduktan sonra süreç hızlandırılır. Hastanın konforunu sağlamak bu noktada çok önemlidir. Uçak gerekli tüm teknik ekipmanlara sahip olduktan sonra hasta için ayarlanır.
Gerekli malzemelerin listesi, eşlik edecek olan uçuş ekibi ve doktorlar belirlenerek hangi ülke ve hangi şehre inilmesi isteniyorsa gerekli onaylar alınır.
Tüm bunlar öncesine havayolu firmasıyla fiyat konusunda anlaşabilmekte çok önemlidir. Çünkü fiyat konusunda onay alınmadan hiçbir işlemin yapılmasına geçilmez.
Asil Team Ambulans özel ambulans uçak kiralama hizmetini 7 gür 24 saat vermektedir. Özel hava ambulansı fiyatları hakkında bilgi almak ve özel hava ambulansı kiralamak için asilteamambulans.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.