Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Tefecilik Operasyonu: 8 Şüpheli Gözaltında
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlilerinin de karıştığı tefecilik ve nitelikli yağma soruşturmasında detaylar gün yüzüne çıktı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 8 aylık teknik ve fiziki takibi sonucu gerçekleştirilen operasyonla 8 şüpheli gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; hastanede görev yapan bazı temizlik personellerinin de aralarında bulunduğu C.U., M.G., Z.A., İ.C., Ö.S., A.K., E.A. ve Z.Ö. isimli şahısların, “nitelikli yağma” ve “tefecilik” suçlarına karıştıkları tespit edildi.
Emniyet birimlerinin titizlikle yürüttüğü 8 aylık çalışmanın ardından 7 Temmuz 2025 tarihinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kentte suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.