İstanbul Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Demir, Afyonkarahisar Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi'nin, katıldığı yarışmalarda Türkiye dereceleri kazanan Teknofest Robilsa Takımını ve TÜBİTAK proje ekiplerini Perpa'da ağırladı.

Hacı Demir'in özel davetiyle ağırlanan ekipte Afyonkarahisar Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi adına Tübitak Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması'nda Türkiye İkinciliği ve Tübitak Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları'nda Türkiye Üçüncülüğü kazanan gençler ve danışmanları yer aldı.

Daha önce de, proje ekiplerine ve Dumlupınar BİLSEM'e ekipman desteğinde bulunan Başkan Hacı Demir, ekipleri Perpa Ticaret Merkezine davet ederek çalışmalarını dinledi,  akşam yemeğiyle gençleri ödüllendirdi.

Afyonlu öğrencilerle teker teker ilgilenen Perpa Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Demir'in özel davetinde PERPA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Arman, Genel müdür Vehbi Özgöz, Yönetim kurulu üyeleri Ercan Karakurt, ve Harun Ağırbaş, Denetim Kurulu Üyeleri Yusuf Korkmaz ve Ömer Cenk Yazan hazır bulundu.

PERPA Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Afyonkarahisar İİBF 1990 yılı mezunuyum. Afyonkarahisar'a vefa borcum var, Afyon'un benim üzerimde hakkı çok fazla, Afyonlu gençlere sahip çıkacağım, bu gençler bizim  gururumuz" dedi.

AFYONHABER.COM