Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Afyon Haber sitemizde


Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'ın Erenler Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu toplam 7 kişi yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yabancı plakalı bir otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

Emirdağ Haber

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil refüje girerek takla attı. Kazada iki kişi yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'da park halindeki bir Fiat Tofaş marka otomobil, motor kısmında çıkan yangın nedeniyle kısa sürede tamamen alevlere teslim olarak kullanılamaz...

Sinanpaşa Haber

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, ağaçlık alana giren hafif ticari araçta 5 kişi yaralandı.

Bolvadin Haber

Afyonkarahisar’da yaşanan trafik kazasında, kontrolden çıkan bir araç orta refüje takla attı. Araçta bulunan iki kişi kazayı yaralı olarak atlattı.

Sandıklı Haber

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi...

Şuhut Haber

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, takla atarak şarampole yuvarlanan otomobilde ikisi çocuk olmak üzere dört kişi yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Bolvadin Haber

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, bir ambulans ile bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da...

İhsaniye Haber

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs dereye uçtu ve 4 kişi yaralandı.

Asayiş Yaşam

Afyonkarahisar'ın Fethibey kasabasında iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.