Türkiye'nin iki kadın valisi Afyonkarahisar'da bir araya geldi Türkiye'nin iki kadın valisi Afyonkarahisar'da bir araya geldi
Ünlü şarkıcı İrem Derici, müzik kariyerine dair son gelişmeleri takipçileriyle paylaştı. Sanatçı, "Dantel", "Sabıka Kaydı", "Mest Of", "Ex'ten Next" gibi projelerin ardından yeni bir albüm üzerinde çalıştığını açıkladı.

Derici, uzun süren bir hazırlık döneminden sonra, üçüncü stüdyo albümünün heyecanını yaşadığını belirtti. "Mest Of"un 90'lar tema projeleriyle ve "Ex'ten Next"in akustik albüm yapısıyla beğeni topladığını ifade eden sanatçı, şimdi ise yeni şarkılara yoğunlaştığını vurguladı.

Üç yıl boyunca biriktirdiği şarkıları büyük bir titizlikle değerlendiren Derici, ilk single parçasını Mayıs ayında, ikinci single'ı ise Temmuz ayında yayınlamayı planladığını söyledi. Tüm albümün ise Eylül ayında müzikseverlerle buluşacağının müjdesini verdi.

Sanatçı, ayrıca bir önceki albümünde büyük beğeni toplayan düetleri arasına yeni bir düetin daha ekleneceğini belirtirken, bu düetin sevgili Hulusi Derici ile olacağını duyurdu. İrem Derici, bu keyifli işbirliği için Hulusi Derici'yi en yakın zamanda stüdyoya davet ettiğinin sinyallerini verdi.

Derici'nin yeni projelerini heyecanla bekleyen hayranları, sanatçının sosyal medyada yaptığı paylaşımlara sevgi ve destek mesajları ile yanıt veriyorlar. İrem Derici'nin müzik yolculuğundaki yeni adımı, müzik dünyasında heyecanla karşılanacak gibi gözüküyor.