OEDAŞ 350 kişilik ekibiyle bayrama hazır OEDAŞ 350 kişilik ekibiyle bayrama hazır

Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi'nde düzenlediği bir iftar programıyla mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Programa Belediye Başkanı Kazım Kurt da katılım sağladı ve etkinliğe yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Odunpazarı Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programlarıyla birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor. Gökmeydan Mahallesi'nde düzenlenen iftarın yanı sıra, 75. Yıl, Emek, Gündoğdu, Kırmızıtoprak, Büyükdere ve Orhangazi mahallelerinde de benzer etkinlikler düzenlendi.

Başkan Kurt, vatandaşlarla doğrudan temas kurarak toplumun farklı kesimlerine ulaşmanın önemini vurguladığı iftar programlarında, ramazanın manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşarak onların talep ve önerilerini dinliyor. Etkinlikte, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi altında kalan Başkan Kurt, fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmiyor. Başkan Kurt, yaptığı konuşmada, ramazanın dayanışma ruhunu yansıtmak amacıyla bu tarz programların düzenlendiğini belirterek, bu geleneğin devam etmesini diliyor. Ayrıca yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşları bilinçli seçim yapmaya davet ediyor.

Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Ayı'nda da sosyal yardım çalışmalarına devam ediyor. Her gün farklı mahallelerde bin kişilik iftar çadırları kurularak, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek servisi sağlanıyor. Belediyenin aşevleri aracılığıyla her gün iki öğün sıcak yemeğin dağıtımı yapılıyor. Başkan Kurt'un da katılacağı bir sonraki mahalle iftarı, Ihlamurkent-Vadişehir Mahallesi'nde düzenlenecek.

#odunpazarı #iftar #ramazan #belediye #yemek #dayanışma #toplum