Popüler Analistten Dogecoin (DOGE) Yorumları

ATSO heyeti Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarını ziyaret etti ATSO heyeti Afyonkarahisar Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarını ziyaret etti

Lider kripto para birimi Bitcoin bir rekor kırdıktan sonra düzeltme yaptı ve altcoin'lerin de BTC ile birlikte hareket ettikleri görülüyor. Bunun yanında yatırımcılar ve uzman isimler de hem BTC hem altcoin'ler ile ilgili görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Popüler bir analistin ise Dogecoin (DOGE) tahmini dikkat çekti.

Dogecoin Tahminleri Ne Yönde?

Birer kripto para haber sitesi olan COINTURK ve COINTURK NEWS'te de ifade edildiği gibi DonAlt, son dönemde Dogecoin (DOGE) üzerindeki yükseliş trendine dair ilginç gözlemler sunuyor. Dogecoin'in, lider meme coin olma özelliğiyle piyasalarda farklı bir konumda bulunması, onu özellikle takip edilmesi gereken bir varlık haline getiriyor. Analiste göre, Dogecoin'in mevcut seviyelerden 1 dolarlık bir fiyata ulaşması 'çok olası olmayabilir' ancak yükseliş trendi önemli bir potansiyel sunuyor. Analiste göre 5x'lik bir potansiyel fiyatı 0,8 dolar bölgelerine taşıyacak.

DonAlt Dogecoin'in Bitcoin'e karşı güçlü bir destek bulduğu son fiyat hareketinin ardından yükselişe geçtiğini belirtiyor. Ona göre DOGE'yi ilginç kılan şey, BTC grafiğindeki desteğe geri dönmüş olması. DonAlt, Dogecoin'in yükseliş tezini geçersiz kılacak unsurlar hakkında, 'Burada yani 0,05 doların üzerinde bakarsak 1 dolara kadar yükseliş hedefi var. Fiyat 0,16 dolarda olduğuna göre 1 dolara doğru yolculukta en uygun giriş noktası olacak.' sözlerini kullanıyor.

Dogecoin Neden Takip Ediliyor?

Dogecoin, başlangıçta bir parodi olarak yaratılmış ve Japon Shiba Inu cinsi bir köpekten esinlenen bir internet meminin logosunu kullanan bir kripto para birimidir. 2013 yılında geliştirilen Dogecoin, Litecoin tabanlıdır ve internet üzerinde hızla popülerlik kazanmıştır. Dogecoin topluluğu, bağış toplama gibi çeşitli yardımsever faaliyetlerle bilinir hale gelmiştir. Örneğin, Kenya'daki bir su kuyusu projesi ve bir NASCAR pilotuna sponsorluk gibi faaliyetlerle tanınıyor​​.

Dogecoin'in popülerliği, 2013'ten itibaren, başlangıçta internet şakaları ve online bahşişler için kullanılmasından kaynaklanıyordu. Ancak, Dogecoin'in popülerliğinde önemli bir artış, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk gibi ünlülerin destekleyici mesajları ve sosyal medya üzerindeki etkileşimlerinin yanı sıra, Reddit kullanıcılarının da ilgisini çekmesiyle yaşandı. Bu durum, Dogecoin'in kısa süre içinde değer kazanmasına ve daha fazla yatırımcının dikkatini çekmesine yol açtı​​​​.

Kaynak: https://coin-turk.com/bitcoin-tahminleriyle-unlu-analist-dogecoin-bu-seviyeye-gelebilir