Siyasetin temelinin polemik olduğunu söyleyen Sezer Küçükkurt; 'Biz memnun olurduk gelseydi, kenar mahallelerde fısıltıyla yaydıklarını ekranda da tekrarlasaydı. Böyle bir yayında kendisine devletimiz bütün gücüyle deprem bölgesinde mağduriyetleri gidermeye uğraşırken 2000 konutun nasıl ve ne zaman yapılacağını sorardık. Evlenenlere vaat ettiği 50 bin TL desteğin hangi şekil ve ad altında verileceğini de sorardık. Afray'ın Sn. Uluçay'ın dediği gibi tekerlekli mi yoksa Sn. Özkaya'nın dediği gibi raylı mı olacağını, ihalesinin ne zaman yapıldığını, kaç liraya hangi firmaya verildiğini, istimlakın ne zaman yapıldığını da sorardık. Cumhurbaşkanımızın ayırdığı söylenen 750 milyon liradan cumhurbaşkanımızın haberinin olup olmadığını da sorardık. CHP adayına HDP'yi savunan açıklamalarını, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP ile yapılan ittifakı, Türk ordusuna ve Atatürk'e yönelik hakaretlere mecliste neden sessiz kaldığını sorardık. Bütçenin yaklaşık % 40'ına denk gelen vaatleri nasıl gerçekleştireceğini sorardık mesela. Ama böyle bir yayın gerçekleşmediği için soramıyoruz'dedi.

Küçükkurt; "Biz hangi kanalda ve ne şekilde olursa olsun ortak canlı yayına varız. Bu vesileyle çağrımızı tekrarlıyoruz. Gelin, hemşehrilerimizin önünde konuşalım.

Dört gün sonra yapacağınız tercih gelecek beş yılınızı derinden etkileyecektir. Afyonkarahisar 31 Mart Pazar günü;

Devlet Bahçeli, kime mesaj yolladı?.. Devlet Bahçeli, kime mesaj yolladı?..

· Kaldırım dahi yapamayan beceriksizlikten,

· Merkezi hükümetin yapmakta olduğu, imza aşaması dahi tamamlanmış çalışmaları halkımıza proje diye sunan samimiyetsizlikten,

· 'Biz seçilmezsek hizmet gelmez!' diyen tehdit dilinden,

· Akarçay'ı temizlemek gibi zaten belediyenin sorumluluğunda ve rutin olarak yapılması gereken bir çalışmayı proje zanneden vizyonsuzluktan bir an önce kurtulmalıdır.

Afyonkarahisar;

· Ankara'da teröristin hamisi, etnik ayrımcılığın yılmaz savunucusuyken Afyon'da sahte milliyetçi maskesiyle dolaşan lümpen tavırlardan,

· Ben beş fazla vereceğim diyen bezirgan siyasetinden,

· Şehrimizde olmayan siyasi gruplara savaş açan Don Kişot kahramanlığından bir an önce kurtulmalıdır.

Emeklisinden dar gelirlisine, sanayicisinden işsizlerine, ev hanımlarından öğrencisine kadar her Afyonluya dokunacak, hizmet edecek projelerimiz hazırdır. Kadrolarımız hazırdır. İnşallah, sizlerin takdiriyle seçimi kazanacağız. Sadece önümüzdeki beş yılı değil, nesillerin rahatı ve huzurunu sağlayacak projeleri gerçekleştirecek ve Marka Şehir Afyonkarahisar'ı birlikte inşa edeceğiz.

Artık emanet ehil ellere devredilmeli, Mantıklı Değişim gerçekleşmelidir.