Sürdürülebilir ve güvenli elektrik arzı için yatırım ve bakım-onarım çalışmalarına aralıksız devam eden Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), bu çalışmalar esnasında can, mal ve çevre güvenliği için zorunlu olarak planlı kesinti yapıyor. Şirket bu çalışmalarının saatlerinde Ramazan ayı dolayısıyla bir düzenlemeye gitti. Buna göre planlı kesinti yapılması gereken tüm çalışmalar 8.30-16.30 saatleri arasında tamamlanacak. Böylelikle iftar ile sahur arasında hiçbir planlı kesinti yapılmayacak.

Planlı kesintiler haricinde, olası bir arıza nedeniyle gerçekleşebilecek kesintilerde ise OEDAŞ'ın hizmet bölgesi olan Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak'taki arıza bakım ve onarım ekipleri, saat fark etmeksizin en kısa sürede müdahale gerçekleştirerek enerji arzı sağlayacak.

24 saat kesintisiz erişim

Tüketiciler her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da 7 gün 24 saat hizmet veren 'ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, 'OEDAŞ 186' mobil uygulaması, internet sitesi ve e-posta üzerinden OEDAŞ ile iletişime geçip arıza bildirimi veya diğer taleplerini iletebilir. Bölgelerinde gerçekleşen planlı çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüketiciler ise ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi'ni arayarak bilgi güncellemesi yapmaları halinde SMS bildirimi alabilir.

Alper Gezeravcı, Afyon'a geliyor Alper Gezeravcı, Afyon'a geliyor