CHP'den 24 saatlik Eğitim Maratonu CHP'den 24 saatlik Eğitim Maratonu

Köksal videolu mesajında şunları söyledi.

'Afyonkarahisar Belediyesi'nde Yüntaş'ından asfalt işlerine, su biriminden yemekhane personeline, park bahçelerde çalışan emekçi arkadaşlarımızdan otoparklarda çalışan işçi kardeşlerimize kadar belediyenin tüm birimlerinde çalışan çalışma arkadaşlarımıza sesleniyorum.

Biliyorum ve duyuyorum ki Burcu Köksal belediye başkanı olduğunda sizi işten çıkaracağımı söylüyorlar. Hatta bunlar hatırlarsanız beş yıl önce Ankara'da Mansur başkan seçildiği taktirde işçileri çıkarıp yerine PKK'lıları alacakları şeklinde yalan iftiralarda da bulunmuşlardı.

Aynı şeyi bizim için de söyleyebilirler. Bakın Maaşlarımıza zam yapılmadığında ben meclis kürsüsüne çıkıp vura vura sizin hakkınızı savundum. İkramiyeleriniz ödenmeyip macar dansı izlemeye yurtdışına gitmeye kalktıklarında onun hesabını ben sordum. Kadın arkadaşlarımız sürgün edildiğinde, mobinge maruz kaldıklarında bunu tüm Türkiye'ye ben duyurdum.

Hiç merak etmeyin ben belediye başkanı olduğumda hiç kimse işten çıkarılma kaygısı yaşamayacak. Kimseyi işinden etmeyeceğim ve söz verdiğimiz gibi Yüntaş'ta çalışan işçi kardeşlerimizin en düşük maaşı 30.400 TL olacak ve belediyede çalışan tüm emekçi arkadaşlarımız enflasyon oranında maaş zammı alacaklar, insanca yaşayabilecekleri maaşları hepsinin olacak.

Yine söylüyorum ben bir anneyim size anne sözü veriyorum. Hiç kimseyi işinden aşından etmeyeceğim. Belediye personeli arkadaşlarımız öğlen yemeğini ücretsiz yiyecekler, belediyenin sosyal tesislerinden indirimli olarak yararlanacaklar. Evladım Barkın'ın hakkını korur gibi belediyede çalışan tüm çalışma arkadaşlarımızın emekçi kardeşlerimizin hakkını sonuna kadar koruyacağım size söz veriyorum'dedi.

Editör: Haber Merkezi