MHP'li Mehmet Taytak ve il yöneticileri,Beldiye Başkan adayı Sezer Küçükkurt ile birlikte Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı'nı ziyaret etti.

Görüşmede, esnafın sorunları ve talepleri ele alındı. Parti temsilcileri, bu tip ziyaretlerin önemli olduğunu vurguladı ve şehrin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve çözüm yolları geliştirmek için bu tür diyalogları sürdürdüklerini belirtti.

Ziyaret sırasında, işbirliği ve dayanışma mesajları verildi. MHP, şehirdeki faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi paylaşırken, lokalin ihtiyaçlarının siyasi gündemde yer almasının önemine dikkat çekti.

Parti yöneticileri, esnafın kalkınmasını destekleme konusundaki kararlılıklarını ifade etti ve bu tür diyalogların şehir için atılması gereken adımları belirlemede önemli olduğunu iletti.

MHP, Afyonkarahisar'da ve Türkiye'nin diğer bölgelerinde insanların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Bu anlamda, esnaf ve sanatkarlarla yapılan bu buluşmanın, yerel düzeyde toplumun tüm kesimlerini bir araya getirerek uyum ve işbirliğinin güçlenmesine katkıda bulunacağı öngörülüyor.

#MHP #Afyonkarahisar #esnafveanaktarlar #işbirliği #dayanışma #toplumkatılımı