Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrenciler için 2023-2024 akademik yılının Bahar dönemi kayıt yenileme sürecini başlattı. Bu süreç, öğrencilerin ders seçimlerini yaparak eğitimlerine devam etmeleri ve öğrenim ücretlerini yatırmaları gerektiği için önem taşımaktadır.

Kayıt yenileme işlemleri için son tarih ise 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 22.00 olarak belirlenmiştir. Kayıt yenileme işlemleri, öğrencilerin üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekleri şekilde organize edilmiştir.

Ancak, öğrencilerin bu süreçte dikkate almaları gereken bir nokta da kayıt yenilemeyi tamamlamadan mevcut derslere devam edemeyecekleri ve sınavlara giremeyecekleri olacaktır.

Bu sebeple, Anadolu Üniversitesi öğrencilere sürecin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için teknik destek ve danışmanlık hizmeti sunmaya devam edecektir.

Anadolu Üniversitesi, her yarıyılda yüz binlerce öğrenciye uzaktan eğitim yoluyla kaliteli ve ulaşılabilir eğitim imkanları sunmaktadır.

Bu nedenle, kayıt yenileme sürecinin önemli bir adım olduğu ve öğrencilerin belirtilen tarih ve saat öncesinde işlemlerini tamamlamalarının önem taşıdığı vurgulanmaktadır.

Bu sürecin başarıyla tamamlanması, öğrencilerin gelecek eğitim faaliyetlerini planlamak adına kritik bir adım olacaktır.