Kütahya’da Çifte Cinayet: Zanlı, Annesi ve Üvey Babasını Öldürdüğünü İtiraf Etti

BÖLGE HABERLERİ - KÜTAHYA

Kütahya’nın Meydan Mahallesi’nde, 19 yaşındaki Mert F.Ş., üvey babası Ünal Koçer ve annesi Sevgi Koçer’i silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polisi arayarak ihbarda bulunan zanlı, emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Cinayetten önce çelik yelek ve silah aldığı ortaya çıkan Mert F.Ş., ailesiyle yaşadığı sorunların cinayete yol açtığını belirtti.

Olay, Meltem Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapının kilitli olması nedeniyle koçbaşı kullanarak içeri girdi. Evde, KETEM’de ebe olarak çalışan 48 yaşındaki Sevgi Koçer ve kuaför 53 yaşındaki Ünal Koçer’in ateşli silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Zanlı Mert F.Ş., emniyette verdiği ifadede, annesinin cinsel sapkınlıkları ve üvey babasıyla anlaşmazlıkları nedeniyle sürekli baskı altında olduğunu söyledi. Olaydan önce çelik yelek, tabanca ve fişek aldığını, annesine ait av tüfeğinin kurma kolunu temin ettiğini belirtti.

Aşırı hız yaptı, kediyi ezdi, vatandaşı tehdit etti!.. Aşırı hız yaptı, kediyi ezdi, vatandaşı tehdit etti!..

Cinayet günü, annesi ve üvey babası tarafından evden kovulduğunu ifade eden Mert F.Ş., yemek masasında çıkan tartışma sonrası tüfek ve tabanca ile annesi ve üvey babasına ateş ettiğini itiraf etti. İlk olarak tüfekle annesine, ardından üvey babasına ateş eden zanlı, tüfeğin kartuşu bitince tabanca ile üvey babasına üç el ateş etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mert F.Ş.’nin yargı süreci devam ediyor.

Editör: Birinci Editör