Afyonkarahisar'da Kaymakam Harun Reşit Han, geçtiğimiz günlerde vefat eden Şehit Babası Ali Imış'a ve eşi Şehit Annesi Şifa Imış'a taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit babaları ve gaziler de katıldı. Tüm katılımcılar, baş sağlığı dileklerini iletti.


Kaymakam Harun Reşit Han, geçtiğimiz günlerde vefat eden Şehit Babası Ali Imış'a ve eşi Şehit Annesi Şifa Imış'a taziye ziyaretinde bulundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit babaları ve gaziler de ziyarete katıldı. Baş sağlığı dileklerinin iletilmesinin ardından tüm katılımcılar, bir süre sohbet ettiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Afyonkarahisar Kaymakamı Harun Reşit Han, Şehit Babası Ali Imış ve eşi Şehit Annesi Şifa Imış'ı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit babaları ve gaziler de katıldı. Kaymakam Han, aileyle bir süre sohbet ederek acılarını paylaştı ve desteklerini sundu.


Şehit Babası Ali Imış ve eşi Şehit Annesi Şifa Imış'a yapılan taziye ziyaretine Afyonkarahisar Kaymakamı Harun Reşit Han ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyon Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı da katıldı. Ziyarette, baş sağlığı dileklerinin yanı sıra şehit aileleri ve gaziler arasında dayanışma ve destek mesajları da iletilerek birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.