Türkiye'de dizi sektöründe yaşanan reyting rekabeti hız kesmeden devam ediyor. Kanal D'nin popüler dizisi Yargı ise izleyicilerini her hafta kendine bağlamayı başarıyor. Tutkulu hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapım, son yayınlanan bölümüyle AB kategorisinde zirveye oturdu.

Yargı ekibi, sosyal medyada yaptıkları paylaşımla izleyicilere gösterdikleri yoğun ilgi ve destek için teşekkürlerini iletti. Yargı, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi başarılı isimleri barındırıyor. Havva Alkan Yargıtekin (Hadise Aslan), Zeynep Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Sarp Akkaya, Nihal G. Koldaş, Onur Özaydın, Ayşe Sezerel, Ülkü Duru, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Tolga Canbeyli, Alican Altun, Onur Tekin, Arif Pişkin, Cezmi Baskın ve Uğur Polat gibi değerli oyuncularla ekrana geliyor. Yargı'nın merakla beklenen yeni bölümü önümüzdeki hafta izleyicilerle buluşacak.

Dizinin tutkulu hayranları, hikayenin nasıl devam edeceğini heyecanla beklerken, Yargı ekibi yeni başarılar elde etmeye devam ediyor. Ay Yapım tarafından üretilen dizi, Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da dikkat çeken bir fenomen haline gelmiş durumda. Yargı'nın sosyal medyadaki popülaritesini gösteren #Yargı etiketiyle yapılan paylaşımlar da bunun bir kanıtı niteliğinde. Yargı'nın ilerleyen bölümlerinde neler olacağı merakla beklenirken, dizi oyuncuları ve ekip, bu başarıyı korumak ve daha da ileriye taşımak için ellerinden geleni yapıyor.

Yeni bölümün reyting performansı şimdiden merak konusu olsa da, Yargı ekibi bu birincilikle kendini taçlandırmış gözüküyor. Yargı'nın popülerliği sosyal medyada da devam ediyor ve hayranlarının desteğiyle bu yükselişin sürmesi bekleniyor.