İYİ Parti Merkez Belediye Başkan adaylığı için başka isimlerinde konuşulduğu kulislerinde bu söylentiler bile büyük tepkilere neden olurken, özellikle partiden ayrılan bir ismin konuşulması daha şimdiden bir çok partilinin moralini bozmaya yetti.

SÖYLENTİSİ BİLE KÜSTÜRMEYE YETTİ

Başka bir ismin konuşulmasından rahatsız olan partililer, özellikle ismi geçen kişinin aday gösterilmesi halinde partiden bir çok istifanın peş peşe geleceğini iddia ettiler.

Tek resmi başvuruyu yapan Alper Yağcı için aylardan bu yana çalışmalar yaptıklarını, tüm koordinasyonların tamamlandığını, seçim çalışmalarının ne şekilde yapılacağının dahi planlandığını belirten partililer, yapılacak bir sürprizin ters tepeceğini, hem partililer arasında hem de seçmenler arasında büyük tepkilere neden olacağını söylediler.

Partililer; 'Başka bir adayın söylentisi dahi bizleri üzüyor. Adayın gizemini korumak ve gizem oluşturmak için yapılan stratejiler nedeniyle şimdiden partimize küsenler oldu. Aylardır yürüttüğümüz çalışmalar heba oluyor, böyle bir sürprizi kimse kabul etmez' şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Yine başka bir aday söylentileri ise parti içinde oluşan muhalif kanat tarafından çıkarıldığı öne sürülüyor.

İyi Parti İl Başkanının ise bu gizemli aday üzerinde çok durması da tepkilerin ayrı bir yönünü oluşturuyor.