Afyonkarahisar'da son 5 günde AK Parti ve MHP tarafından art arda yapılan doğalgaz açıklamaları gündem damga vurdu.

AK Partili 3 milletvekili 5 gün önce, kendi resimleriyle "beldeelre doğlaga zmüjdesi" başlığıyla bir haber servis ettiler.

Dün de AK Parti İl Başkanı Hüseyin ceylan Uluçay2ın doğalgaz müjdesi haberi servis edildi.

Bugün ise MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, beraberindeki belde belediye başkanları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret ederek doğalgaz yatırımları için teşekkür etti.

İŞTE YEREL BASINA SON BİR HAFTADA SERVİS EDİLEN DOĞALGAZ AÇIKLAMAALRI...

3 Ocak'ta servis edilen haber...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali ÖZKAYA, Av. İbrahim YURDUNUSEVEN, Dr. Hasan ARSLAN'dan beldelere doğalgaz müjdesi.

Bugün sabah servis edilen haber:

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar'ın Dinar, Şuhut ve Sinanpaşa ilçeleri başta olmak üzere merkeze bağlı belere de doğalgaz müjdesi verdi.

Bugün öğleden sonra servis edilen haber...

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, beraberindeki belde belediye başkanları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette, bölgedeki doğalgaz taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Taytak ve beraberindekiler, EPDK Başkanı Yılmaz'a teşekkür ettiler.