Afyonkarahisar Gençlik Spor A takımı, Genç Kızlar Voleybol ligindeki müsabakalardan bir hafta önce şampiyonluğunu ilan etti. Turnuvanın düzenleyicisi olan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Kızlar Voleybol turnuvasında toplam beş takım yer alıyor.

Ligin 8. haftasında gerçekleşen maçlar sonucunda Gençlik Spor A takımı, rakibi Kartal Spor'u 3-1 yenerek puanını 20'ye yükseltti. Klasmanda ikinci sıraya yerleşen Anka Spor ise 16 puanda kaldı. Bu sonuçlarla birlikte, Gençlik Spor A takımı bir hafta kala şampiyonluğunu garantilemiş oldu. Takım, bu yılki şampiyonluğuyla birlikte dört yıldır üst üste şampiyon unvanını koruyor.

Yunus Sincik tarafından antrenörlük yapan Gençlik Spor A takımının başarısında, kızların yetenek ve disiplinlerinin büyük bir payı olduğunu belirtmek gerekir. Sincik, "Çok çalıştık ve emeklerimizin karşılığını aldık. Kızlarımız çok yetenekli ve disiplinli. Bu başarıda onların büyük katkısı var. Şampiyonluğumuzu sporcularımıza ve ailelerine armağan ediyoruz" dedi.

#AfyonGençlikSpor #Voleybol #Şampiyonluk #GençKızlarVoleybol