31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İscehisar Demokrat Parti Belediye Başkan adayını Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal açıklamıştı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İscehisar Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Osman Çelebi'ye her türlü desteğin verileceğini ve İscehisar'ın yeniden Demokrat Parti hizmetlerine kavuşacağını belirtti.

Vatandaştan Çelebi'ye büyük destek

İscehisar ilçesinde geçtiğimiz yerel seçimlerde Demokrat Parti adayı Ahmet Şahin seçimi kazanmış ve daha sonra partisinden istifa ederek AK Parti saflarına katılmıştı.

Bu durumdan oldukça rahatsız olan İscehisar'lı vatandaşlar, yeniden DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın adayı Osman Çelebi'ye destek vereceklerini açıkladılar. Özellikle sosyal medya üzerinden desteklerini açıkça beyan eden vatandaşlar, Uysal ve Çelebi'ye güvendiklerini belirtiyorlar.

İş dünyası ve STK'lar Çelebi'nin yanında

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak vatandaşları ziyaret eden, sonrasında ilçedeki Sivil Toplum örgütlerini ve iş insanlarını ziyaret eden DP'li Osman Çelebi, her kesimden büyük destek alıyor. Belediyecilik konusunda büyük deneyimi olan Osman Çelebi'yi İscehisar'lı vatandaşlar güveniyor ve destekliyorlar.