AGC Başkanı Sezer Küçükkurt öncülüğünde yapılan ziyarete yönetim kurulu üyeleri Ömer Elçi, İsmail Akar, Mahmut Emin Birliktir ve Mehmet Abdioğulları katıldılar.

afyonhaber.com sahibi Ali Osman Okşar ve ortakları İsa Kuş ile Zafer Murat Çakır tarafından karşılanan AGC yönetim kurulu, Okşar ve ortaklarına yeni devir alınan haber sitesi afyonhaber.com'un hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

İlimiz güncel gelişmelerinin ve internet haberciliğinin geniş biçimde ele alındığı ziyarette, yapay zeka'da konuşuldu. Ali Osman Okşar ve ortağı İsa Kuş tarafından geliştirilen haberyaz.com.tr sitesine bağlı yapay zeka'nın da tanıtımının yapıldığı ziyarette, Okşar ve ortakları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti ile her daim uyumlu şekilde çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik mesajı

Ziyarette konuşan Gazeteciler cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, gerek yazılı, gerek görsel, sesli ve internet haberciliğinin ilimizde oldukça güçlü ve aktif şekilde ilerlediğini belirterek, afyonhaber.com'un ise ilimizde internet haberciliğinin ilk öncülerinden olduğunu söyledi. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde bölgemiz ve Afyonkarahisar yararına olumlu ve yapıcı haberler yapma çabası içinde olacaklarını belirten Başkan Küçükkurt, afyonhaber.com'un yeni yönetimine başarılar diledi.