Afyon Kocatepe Üniversitesi, hayvancılık sektöründe bilgi paylaşımını ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan Çarşamba Sabah Toplantılarına ev sahipliği yapıyor.

Bu haftaki etkinlikte, Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği'nin yöneticisi olan Prof. Dr. Mustafa Tekerli'nin liderliğinde "Afyonkarahisar'da Hayvansal Üretim, İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Vizyonu" başlıklı bir oturum düzenlenecek.

Afyon Kocatepe Üniversitesi'ndeki bu etkinlik, hayvancılık sektöründeki güncel bilgilerin yanı sıra Afyonkarahisar bölgesinin hayvansal üretim potansiyeli ve yenilikçi çalışmalar hakkında bilgi vermeyi amaçlıyor. Ayrıca, sürdürülebilir kalkınma hedeflerini hayvancılık sektörüne entegre etme konusu da ele alınacak. Toplantı, sorunlara çözüm yolları bulmak ve gelecek stratejileri geliştirmek için önemli bir platform olacak.

Bu önemli buluşma, akademisyenler, öğrenciler, sektör temsilcileri ve ilgili tüm paydaşları bir araya getirerek bilgi alışverişini teşvik edecek ve Afyonkarahisar'ın hayvansal üretimdeki yerel kapasitesini artırmak için neler yapılması gerektiği konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyor.