Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, beraberinde AK Parti Sinanpaşa İlçe Yönetimi ile birlikte, enerji altyapılarının gelişimini görmek amacıyla Sinanpaşa bölgesine doğalgaz tesisini ziyaret etti. Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman'ın da katılım gösterdiği ziyaret sırasında, heyet tesiste yürütülen çalışmalar ve ilçe halkının doğalgaz hizmetinden memnuniyet düzeyi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


AK Parti Heyetinden Sinanpaşa'ya Eğitim Gözlemi Ziyaretin temel amacı, Sinanpaşa ilçesindeki doğalgaz altyapısının durumunu ve tesisin teknik kapasitesini incelemekti. Yerinde yapılan incelemeler ve enerji yatırımlarının değerlendirilmesi sırasında, ilçe halkının ihtiyaçları gözetilerek gelecek planlamalar için de fikir teatisinde bulunuldu.


AK Parti Milletvekili Ali Özkaya Sinanpaşa Doğalgaz Tesisini Değerlendirdi

Milletvekili Ali Özkaya, ziyaret sonrasında enerji altyapısını güncelleme ve vatandaşlara aralıksız enerji sağlama konusundaki hükümetin kararlı tutumunu vurgulayan bir açıklama yaptı. Sinanpaşa'da doğalgazın ilçe halkına sağladığı rahatlık ve ekonomik avantajlar konusundaki memnuniyeti izah eden Özkaya, bu hizmetlerin devam edeceğinin sinyallerini verdi.