TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta heyecan devam ediyor. 17. hafta mücadelesinde Afyonspor, kendi sahasında Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmayı ev sahibi ekip, 2-0'lık skorla galip tamamladı.

Maçın hakem triosu Abdullah Volkan Aydın, Cankut Gönenç ve Halit Karacabay'dan oluşurken, Afyonspor ve Bursaspor'un kadroları sahada kıyasıya bir mücadeleye girişti.

Afyonspor'da Boran Güngör, Ali Mert Aydın, Süheyl Çetin, Serdar Güncü ve Savaş Yorulmaz gibi oyuncular maçın başından sonuna önemli roller üstlenirken, Bursaspor ise Deniz Aydın, Ozan İsmail Koç, Ertuğrul Kurtuluş ve Bilal Güney gibi isimlerle maça başladı.

Karşılaşmanın gollerini Afyonspor adına Bartu Göçmen 78. dakikada ve Muhammet Enes Erdem 90. dakikada kaydetti. Bu goller, Afyonspor'a üç puanın sahibi olmasının kapısını araladı.

Maç boyunca iki takım oyuncuları arasındaki mücadele sert anlara da sahne oldu. Bu durum, Savaş Yorulmaz, Mustafa Erkasap (Afyonspor), Yusuf Sertkaya ve Ozan İsmail Koç (Bursaspor) oyuncularına sarı kartların çıkmasına neden oldu.