MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın "Afyonkarahisar Belediye Başkanlıığ için adayımız hazır, gerekirse bizim çatımız altında itiifak olrak, gerekirse tek başımıza seçime hazırız" açıklamasından sonra gözler bir anda MHP'ye çevrildi.

Afyon'da vatandaşın ve MHP tabanının dikkatleri bir anda, MHP'den iki dönem beeldiye başkan adayı olan Fatih Çetinkaya'ya çevrildi.

Fatih Çetinkaya, MHP Adayı olarak girdiği Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı seçimlerinde 2014'te Yüzde 42.5; 2019'da Yüzde 16.27 oy almıştı. 2019 seçimlerinde Mahmut Koçak İYİ Parti ittifak adına aday olumuştu.

Afyonkarahisar'da, yerel yönetimler seçimlerinde hatırı sayılır bir oy kitlesine ulaşan Fatih Çetinkaya, Ankara Etimesgut Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde uzman olrak çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde Çetinkaya'ya ulaşan Afyonhaber, Çetinkaya'dan "Şu anda Etimesgut Belediyesinde çalışıyorum, sürdürmekte olduğumu bir görevim var, böyle bir gündemim yok, partim görev verirse yaparım ama şu an için böyle bir şey söz konusu değil" cevabını aldı.