Afyonkarahisar'ın uydudan yayın yapan yerel kanalı Kanal 3 TV ulusal yayına geçiyor.

 Kanal 3 TV, yeni yayınlar ve yayıncılarla birlikte merkezini başkent Ankara'ya taşıyor. Ankara merkezli yapılanmaya geçti. Ulusal bazda yayın yapacak olan Kanal 3 TV, gazeteci ve programcı transferlerine başladı.

Afyonkarahisar merkezli, yerel ve bölgesel içeriklerle yayın yapan Kanal 3 Televizyonu, Sayın Medya bünyesine geçtikten sonra Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Türkyılmaz ve Genel Müdür Selcen Dilek Çöygün  yönetiminde, ulusal bazda yayın yapmak için yeniden yapılanıyor. 

Kanal 3 TV, tecrübeli gazeteci ve televizyoncu Ali Obuz ile Haber Koordinatörü olarak anlaştı. Sayın Medya bünyesindeki Kanal 3 Televizyonunun önümüzdeki günlerde ulusal televizyon haberciliği konusundaki tecrübeli isimleri kadrosuna katmayı planladığı belirtiliyor.

Kanal 3'e transfer olan Ali Obuz, Star TV, Habertürk TV, NTV, TRT Türk'te çalıştı. Obuz, daha sonra A Haber’de Haber Koordinatörlüğü yaptı ve CNN Türk İstanbul Haber Müdürlüğü görevini yürüttü. Ali Obuz, son 5 yıldır Haber Global TV’de Haber Müdürü olarak görevdeydi.

Afyonhaber Medya olarak, Sayın Medya bünyesinde ulusal kanal yolunda bir ivme yakalayan Kanal 3 Televizyonu yöneticilerini, ekibini ve şirketini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.