Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya BİLİM ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Faik KARAKOÇ, Hocalar ilçesindeki Uluköy ile Sinanpaşa ilçesindeki Elvanpaşa köyleri arasındaki bağlantı yolu çalışmaları ve Hocalar ilçesindeki Çalca köyü yol genişletme ve sıcak asfalt alt yapı iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerin ardından yapılan çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür eden Genel Sekreter BİLİM, kolaylıklar diledi.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya BİLİM ve Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Faik KARAKOÇ, Hocalar ilçesindeki Uluköy ile Sinanpaşa ilçesindeki Elvanpaşa köyleri arasındaki bağlantı yolu çalışmalarını ve Hocalar ilçesindeki Çalca köyü yol genişletme ve sıcak asfalt alt yapı iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Bu çalışmaların köyler arasında yaşayan insanların ulaşımını kolaylaştıracağı ve yol güvenliğini artıracağı belirtildi.

Genel Sekreter BİLİM, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere teşekkür etti. İncelemeler sırasında köy sakinleriyle de görüşen BİLİM, yapılacak çalışmaların köy halkının yaşam kalitesini artıracağını ifade etti. Hocalar ilçesinde yapılan yol genişletme ve sıcak asfalt alt yapı iyileştirmesi çalışmalarıyla birlikte bu bölgedeki ulaşım sorunlarına da çözüm bulunmuş olacak.