AKÜ Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları “YTMK Makale Ödülüne” layık görüldü

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları Prof. Dr. Cahit Gürer, Doç. Dr. Uğur Fidan ve Arş. Gör. Burak Enis Korkmaz Yollar, Türk Milli Komitesi’nin 2022 yılında “YTMK Ödül Yönetmeliği” kapsamında düzenlediği Ödül Yarışmasında “Investigation of Using Conductive Asphalt Concrete with Carbon Fiber Additives in Intelligent Anti-Icing Systems” adlı makalesi ile ödüle layık görüldü.
Yollar, Türk Milli Komitesinin 2022 yılında “YTMK Ödül Yönetmeliği” kapsamında düzenlediği Ödül Yarışmasına katılan 1 adet Doktora Tezi, 8 adet Yüksek Lisans Tezi, 17 adet Bildiri ve Makale, Yönetmelik gereği Yönetim Kurulunca oluşturulan; “Değerlendirme Kurulu” tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda AKÜ Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları Prof. Dr. Cahit Gürer, Doç. Dr. Uğur Fidan ve Arş. Gör. Burak Enis Korkmaz’ın “Investigation of Using Conductive Asphalt Concrete with Carbon Fiber Additives in Intelligent Anti-Icing Systems” konulu makalesi ödül almaya hak kazandı.

“NİTELİKLİ YAYIN VE ARAŞTIRMA KAPASİTESİNİ GELİŞTİRİYORUZ”
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş yaptığı açıklamada yönetim anlayışı çerçevesinde niteliksel gelişme politikaları doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti. Karakaş, “Nitelikli yayın ve araştırma kapasitesini geliştiriyoruz. Ürünler ve çıktılar ortaya koyduğumuz zaman, dikey gelişme sürecinde başarılar elde ediyoruz. Üniversite yönetimi olarak başından itibaren bu yönde politikalar belirlemeye ve hayata geçirmeye çalıştık. Bu anlamda imkânlar çerçevesinde niceliksel gelişmenin yanında niteliksel gelişmenin de hız kazanmasını hedefliyoruz. Ödül alan değerli öğretim elamanlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.