Afyon Kocatepe Üniversitesinde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı da Akredite Oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programı, Spor Bilimleri Derneği (SBD) Spor Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (SPORAK) tarafından akredite edildi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programının akredite edilmesi sürecinde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın her zaman yanlarında olduğunu ve destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise üniversitenin öncelikli hedefleri arasında lisans programlarında akredite olmuş program sayısını artırmak olduğunu ifade etti. Karakaş, “Üniversite olarak; kaliteye önem veriyoruz. Her yıl akredite olan programlarımızı arttırmayı hedefliyoruz. Akreditasyon alan programlarımızın sayısı, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programı ile birlikte 8’e çıktı. Akreditasyon sürecinde, başta Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak olmak üzere, emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum” dedi.