Tatil denince akla gelen, Ege’nin İncisi İzmir; nefes kesen doğa güzellikleri, hayran bırakan tarihi eserleri, eşsiz coğrafi güzellikleri, huzur veren tatil yerleri ve lezzeti meşhur mutfağı ile her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlar. Deniz-kum-güneş üçlüsünü doyasıya yaşamak istenler şehir hayatından kaçarak yeşil ve denizin buluştuğu İzmir’de soluğu alabilir.

 

Bilet Dükkanı üzerinden en uygun İzmir uçak bileti satın alabilir bunun yanında konaklama için İzmir otelleri araştırması da yapabilirler. Yeni yerler keşfederek eşsiz bir tatilin tadını çıkarmak ya da hafta sonu kaçamağı yapmak için İzmir uçak bileti alabilirsiniz. Bunun yanında Bilet Dükkanı rehberliğinde İzmir Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım bilgilerine de sahip olabilirsiniz.

İzmir Uçak Bileti Fiyatları

Tatil planına ziyaretçiler İzmir İstanbul uçak bileti için araştırma yaparken Bilet Dükkanı üzerinden transfer ve otel seçenekleriyle birlikte en uygun fiyatlardan yararlanabilir. İzmir İstanbul uçak seferleri fiyatları; gidilecek tarih, kullanılacak havalimanı, uçak firması gibi etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterir.

İzmir uçak bileti THY seçen yolcular, Pegasus seçen yolcular ya da AnadoluJet tercih eden yolcular Bilet Dükkanı web sitesini ziyaret ederek bütçesine uygun uçak biletini satın alabilir ve tatilini buna göre planlayabilir.

İzmir Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım; İZBAN, otobüs, HAVAŞ ve taksi ile kolayca sağlanır.

Ege’nin sahillerinde dinlenecek ve şehir merkezinin tadını çıkaracak olan ziyaretçiler; St. Polycarp Kilisesi (Konak), Efes Antik Kenti, İzmir Kuş Cenneti, Karagöl, Çeşme, Urla, Seferihisar, Ece Çağlayanı (Dikili), Bergama Müzesi (Bergama) bölgelerini gezebilir. Bunun yanında İzmir lezzetlerinden; Boyoz, Atom, Kumru,  Midye Dolma, Kokoreç, İzmir Köftesi, Radika Salatası,  Kuşkonmaz Kavurması deneyebilir.

İzmir Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

İzmir Adnan Menderes Havalimanı şehir merkezine 14 kilometre uzaklıkta olup Türkiye’nin en işlek havalimanları arasında yer alır. İzmir Havalimanı’ndan şehir merkezine HAVAŞ otobüsleri, günün 24 saati ulaşabileceğiniz taksiler, belediye tarafından düzenlenen halk otobüsleri ile ulaşım sağlamak mümkündür. Toplu taşıma hizmeti çok gelişmiş olan şehirde İzmir Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım sağlarken trafik sorunu yaşamamak adına İZBAN da tercih edebilirsiniz.

İzmir uçak bileti olan yolcular için İzmir şehir merkezine ulaşım için en ekonomik seçenek belediye otobüsleridir. Belediye otobüsü kullanmak istemeyenler için bir tık daha konforlu seçenek ise HAVAŞ servisleridir.

Valiz yükü çok olan ve toplu taşıma kullanmak istemeyen yolcular hızlı bir ulaşım için taksi tercih ederek trafik yoğunluğuna göre 1 saat içerisinde şehir merkezine ulaşabilir. Üstelik günün 24 saati havalimanında taksi bulmak mümkün.

Bu seçeneklerin yanında konforlu ve güvenli bir ulaşım için İzmir Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım özel transfer ile de sağlanabilir.

 

İzmir uçak bileti almak isteyen misafirler https://www.biletdukkani.com/izmir-ucak-bileti adresini ziyaret ederek en uygun fiyatları görüntüleyebilir.