Afyon Genç Müsiad Başkanı Abdullah SERT ve genç Müsiad yönetim kurulu üyeleri Afyon Müsiad Kurucu üyesi ve Yönetim Kurulu üyesi olan ParkHayat Akşehir Hastanesine Direktör olarak atanan Hadi KAYA’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak olağan yönetim kurulu toplantılarını ParkHayat ev sahipliğinde Akşehir’de gerçekleştirdiler.



Yenilen yemeğin ardından Hastane Direktörü Hadi KAYA’ya Genç Müsiad başkanı Abdullah SERT tarafından plaket taktim edildi. Sert yaptığı konuşmada gençler olarak Türkiye ekonomisinin geleceğini gençlerin şekillendirileceğini bu anlamda helal dairede gayret ettiklerini ortaklık çalışmalarının bulunduğunu dile getirdi.



Akşehir halkının böyle bir yatırıma sahip çıkmalarından dolayı yeni yatırımları hak ettiklerini ve eminim yeni yatırımların ilçenize hızla geleceğinden şüphesinin olmadığını dile getirdi. Hastane Direktörü Hadi KAYA ise Parkhayat Akşehir Hastanesinin çoğu ildeki hastanenin ve kalitesinden üst seviyelerde olduğunu anlatarak hastane hakkında bilgiler aktardı. Gençlerin ekonomideki söz hakkının azımsanacak değerde olmadığı aksine yeniliklerin ve gelişimin başında hep genç kardeşlerimizin olduğunu söyledi.