AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti! AK Parti Milletvekilleri AGC'yi Ziyaret Etti!

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.


Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Şuhut Belediye Başkanı seçilen Muhittin Özaşkın'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak girdiği yerel seçimlerde Şuhut Belediye Başkanlığını kazanan Muhittin Özaşkın'a hayırlı olsun ziyaretleri artarak devam ediyor. Yaklaşık dört yıldır Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı olan Niyazi Ertaş geçen hafta Perşembe günü Özaşkın'ı ziyaret etti.

Başarılar Diledi, Güvenini İfade Etti
31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza atarak Şuhut Belediye Başkanı seçilen Muhittin Özaşkın'a görevinde muvaffakiyetler dileyen Niyazi Ertaş şunları söyledi:

"Muhittin Özaşkın hocamız 40 yılı aşkın bir süredir öğretmen ve idareci olarak Türk Milli Eğitimine hizmet etmiş, binlerce öğrenci yetiştirmiş çok başarılı eğitimcidir. Tıpkı babası rahmetli Hüseyin Özaşkın hocamız gibi başarılı, disiplinli ve idealist bir öğretmen olarak Şuhut'un gururu olmuştur. Emeklilik yaşamında bir kenara çekilip rahat edeceğine memleketine hizmet etmek arzusuyla siyasete girmiş ve büyük bir oy farkıyla Şuhut Belediye Başkanı seçilmiştir. Kendisini kutluyor, eğitim alanındaki başarılarını belediyecilikte de tekrar edeceğine inanıyoruz. Allah hayırlı uğurlu eylesin."

Ortak Sevda: Şuhut
Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın da ziyaretlerinden dolayı Niyazi Ertaş'a teşekkür etti. "Ortak sevdamız ve ilk göz ağrımız Şuhut" diyen Özaşkın, "Amacımız ilçemize ve halkımıza hizmet etmek, sorunlarını çözmek, Şuhut'un gelişmesi ve kalkınması yolunda çaba göstermektir" dedi.

Editör: Birinci Editör