AKÜ'de "Geleceğin Mesleklerinde Özel Eğitim" Bilim Kafe Etkinliği Düzenlenecek
YÖK Bilim İletişimi Ofisi koordinasyonunda hayata geçirilen Bilim Kafe etkinlikleri kapsamında, Afyon Kocatepe Üniversitesi ev sahipliğinde "Geleceğin Mesleklerinde Özel Eğitim" başlıklı program düzenlenecek. Alanında uzman akademisyenler ve eğitimcilerin katılacağı etkinlikte özel eğitimin bugünü ve geleceği ele alınacak.
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Bilim İletişimi Ofisi'nin desteklediği Bilim Kafe etkinlikleri kapsamında önemli bir programa ev sahipliği yapacak. "Geleceğin Mesleklerinde Özel Eğitim" başlığıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, özel eğitim alanındaki gelişmeler, mesleki fırsatlar ve geleceğin eğitim yaklaşımları katılımcılarla paylaşılacak.
Etkinlikte AKÜ Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Betül Şenol, Kocatepe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Lokman Özkul ve mezun öğrenci Beyza Nur Arık konuşmacı olarak yer alacak.
Katılımcılar, özel eğitim alanındaki güncel uygulamalar, kariyer olanakları, özel gereksinimli bireylerin eğitimi ve gelecekte bu alanda ihtiyaç duyulacak meslekler hakkında kapsamlı bilgiler edinme fırsatı bulacak.
Etkinlik 28 Temmuz'da (Bugün)
Program, 28 Temmuz 2026 Salı günü saat 21.00'de, M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
AKÜ tarafından düzenlenen etkinliğin, eğitim fakültesi öğrencileri, öğretmen adayları, eğitimciler ve özel eğitime ilgi duyan vatandaşların katılımına açık olduğu belirtildi.

Next





