Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleri sonucu adeta yeniden hayat bulan Emre Gölü, Çevre ve Frig Medeniyet Bahçesi Projesi içerisinde yer alan sosyal tesislerin işletme hakkı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in öncülüğünde Afyonkarahisar Belediyesi’ne devredildi.

Gözden kaçırmayın

18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı18 Mart'ta Kaymakamımız Kemal Duru, Şehitlerimiz ve Gazilerimizi Onurlandıran İftar Programına Katıldı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in girişimleri sonucu adeta yeniden hayat bulan Emre Gölü, Çevre ve Frig Medeniyet Bahçesi Projesi içerisinde yer alan sosyal tesislerin işletme hakkı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in öncülüğünde Afyonkarahisar Belediyesi’ne devredildi.
 

Devirle ilgili protokol, Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek arasında imzalandı. İmza töreninde bir konuşma yapan Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ederek bölgenin canlanması konusunda büyük fedakârlık ve emek harcadığına dikkat çekti.

“AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ PEYZAJDA YÜZ AKIMIZ”

Afyon Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yeşil alan konusunda yaptığı çalışmaların büyük farkındalık oluşturduğunu aktaran Vali Gökmen Çiçek; “Belediyemiz peyzaj noktasında Türkiye’de Afyonkarahisar’ın yüz akı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Şehir merkezinden itibaren alanlara doğru çıktığımızda gördüğümüz peyzaj çalışması hepimizi başka dünyalara götürüyor. Bu konuda Afyonkarahisar Belediyesi yaptığı parklarla da çok büyük farkındalık oluşturuyor” dedi.

Emre Gölü Sosyal Tesislerinin profesyoneller tarafından işletilmesi gerekliliğine dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek; “İşi profesyonellere bırakalım dedik ve burada ihtiyaçlarımız vardı, çözülmesi gereken konular vardı.  Sağ olsunlar bu alana geldiler, incelemelerde bulundular bizim bile aklımıza gelmeyen birçok eksiği tespit edip çalışma yaptılar” dedi.  

EMRE GÖLÜ SOSYAL TESİSLERİ İŞLETMESİ EMİN ELLERDE

Belediye Başkanımdan ricada bulundum. Profesyonel işletme ile bu işi çözelim dedik. Sağ olsun Başkanımız bu bölgenin işletilmesi konusunda kararı verdi. Burayla ilgili çok emek harcadılar. Huzurlarınızda Afyonkarahisar’ın çalışkan, fedakâr olumlu her şeyde yanımızda yer alan başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ve Park ve Bahçeler Müdürümüz Barış Dal’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar’ın kültürel değerlerinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise “Geldiği günden bugüne kadar bizimle birlikte olan, bize yol gösteren Afyon’un Afyonlu’dan daha çok güzelliklerini ön plana çıkarmaya çalışan Valimiz Gökmen Çiçek ve ekibine, Vali Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“EMRİNİZ OLUR” DEDİK

Bölgede sosyal tesislerde No.03 ürünlerinin satışının yapılacağını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; Sağolsun Sayın Valimiz Afyon’un değerlerini ön plana çıkardılar. Ayazini unutulmuştu, bölgenin tarihi zenginliğinin, güzelliğinin ön plana çıkarılması konusunda ciddi emek sarf ettiler. Ayazini ile birlikte Emre Gölü’nü gündeme aldılar. Burayı gündeme alırken gece gündüz burada olan, Mehmet Boztepe Valimize de çok teşekkür ediyorum.

Valimiz bizden destek istedi, “Emriniz olur” dedik. Park ve Bahçeler Müdürümüze söyledik 60’a yakın personelimiz 60 günlük çalışmayla buraya ciddi destek sağladılar. Burada çalışan tüm personelime ayrıca teşekkür ediyorum. İşletme konusuna gelince de Sayın Valimizin talebini geri çevirmedik. Bura da halkımıza misafirlerimize hizmet edeceğiz. No03 Kafenin ürünlerini burada ikram etmeye devam edeceğiz. El birliği ve gönül birliği ile Afyonkarahisar’ı en iyi yere getirmeye gayret sarf edeceğiz.” dedi.