KAPALI OTOPARKIMIZ FAALİYETE GEÇTİ

 

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ilçenin sorunlarına tek tek çözüm bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Kargın, ilçe merkezindeki trafik sorununa çözüm bulmak için Emirdağ Belediyesi alt katında bulunan kapalı otoparkta genel bakım, temizlik, tadilat ve tamirat çalışmaları başlatmıştı. 

 

Belediyemiz ekipleri, ilk olarak gerekli malzemeler ile temizledikleri otopark içerisini itfaiye yardımı ile yıkayarak daha temiz bir hale getirdiler.  Çeşitli nedenlerle boyası yıpranan kapalı otopark kolonlarının kırmızı ve beyaz renge boyanması ise otoparkın daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı. Kapalı otopark içerisine bir de otopark görevlisi için oda yapıldı. Emirdağ Belediyesi elektrik arıza ekipleri tarafından da otopark aydınlatması için gerekli yerlere kablolar çekildi ve görülmeye değer bir ışıklandırma sistemi yapıldı. Emirdağ Belediyesi kapalı otoparkında faaliyete geçen profesyonel yıkama ve otomobil temizliği için; son teknoloji fırçasız yıkama köpük makinesi, Rottest sıcak-soğuk yıkama cihazı ve otomobillerin içini temizlemek için profesyonel elektrikli süpürge alındı. 

 

 Alanında uzman kapalı otopark ekibi ve son sistem profesyonel yıkama makineleriyle uygun fiyatlara araç yıkama hizmeti de veren Emirdağ Belediyesi Kapalı Otoparkı halkımızın hizmetine açılmıştır ve  abonelik işlemleri başlamıştır.

 

 

PARK YERİ SORUNU BELEDİYEMİZ OLANAKLARIYLA ÇÖZÜME KAVUŞTU

 

Emirdağ Belediyesi kapalı otoparkında çalışmalarını tamamlayan Belediyemiz ekipleri; yaklaşan kış ayları da dikkate alınarak otopark ve park yeri sorununu belediyemiz olanaklarıyla çözüme kavuşturduklarını; kapalı otopark içerisinde genel temizlik çalışmaları ve gerekli yerlerin tamir ve tadilatını hummalı bir çalışmanın ardından tamamlayarak, kapalı otoparkı faaliyete geçirdiklerini belirttiler.

 

 

İLÇE HALKININ İSTEK VE BEKLENTİLERİ DOĞRULTUSUNDA 

 

İlçe halkının istek ve beklentileri doğrultusunda hizmetlere öncelik verdiklerini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, “ Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda Belediyemiz alt katında bulunan kapalı otoparkı ilçemiz halkına kazandırmak için harekete geçtik. Belediyemiz ekipleri ile gerekli tadilat tamirat çalışmalarını da tamamlayarak, 60 kapasiteli otoparkımızı hizmete sunduk. Haftanın 7 günü boyunca açık olan kapalı otoparkımız 24 saat vatandaşımıza hizmet verecek. 16 Kasım 2015 Pazartesi tarihinden itibaren faaliyete geçen Emirdağ Belediyesi alt katında bulunan kapalı otoparkımız, hem vatandaşı hem de araç sahiplerini oldukça memnun ediyor.İlçe halkının ve araç sahiplerin daha ilk günden itibaren büyük ilgi gösterdiği otoparkımız, ilçe merkezindeki otopark sorununa da büyük ölçüde çare olacağa benziyor. Emirdağ'mıza ve vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.