Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yeni koronovirus vakasının olduğu iddia edildi.



Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yeni koronovirus vakası sebebiyle 4 kadının karantinaya alındığı iddia edildi.



Emirdağlı Gazeteci Cüneyt Gargılı’nın sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında ortaya attığı iddialar şöyle;



Eskişehir’in Çifteler ilçesine Fransa’dan kocasını ziyarete gelen ve halen karantinada olduğu iddia edilen bir bayan ile ona hoş geldin ziyaretine giden dört Emirdağlı kadının korona şüphesiyle Emirdağı’nda karantina kapsamına alındığı ve yine Fransa’dan gelen kadının eşine bakan bakıcının Emirdağı’na gelerek bazı insanlarla temasının olduğu iddia edildi.



3 KADIN CUMHURİYET MAHALLESİNDEN 1 KADIN SIĞRACIK KÖYÜNDEN



Çiftelere Ziyarete Giden 4 kadının Emirdağ’da oturdukları yerleri de sosyal medya hesabından paylaşan Gazeteci Cüneyt Gargılı Emirdağlılara Lütfen dışarıya çıkmayın uyarısı yaptı. Gargılı’nın iddialarına göre , Çiftelere giden 4 kadından 3 tanesi Emirdağ’ın Cumhuriyet Mahallesinden 1 kadının ise Emirdağ’ın Sığracık Köyünden olduğu iddia edildi.



Gazeteci Gargılı Çifteler’e ziyarete gidenleri şu cümlelerle uyardı ;”Çiftelere Gurbetçiyi ziyarete gidenler Alibeyce Köyünden- kızkardeşi ve kocası sığracık köyünden –kayını ,gömü kasabasından. Aracı süren uyarıyorum...”



MEVLÜT OKUTMUŞLAR



Ayrıca Çiftelere Fransa’dan gelen kadını ziyarete giden kadınlardan birisinin ziyaretten sonrasındaki günlerden birisinde evine misafirleri toplayarak mevlüt okuttuğu da gelen iddialar arasında...

.

Çiftelere gidenlerin karantinada olduğunu ve mevlüde katılanların da arandığını ve karantinaya alıcağı iddia edildi.



(kurtuluşgazetesi.com.tr)