Emirdağ Belediyesi, Vatandaş Odaklı Çalışmalarıyla İlçe Sakinlerine Kolaylık Sağlamaya Devam Ediyor

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..Afyonkarahisar İGM olağanüstü toplanacak, gündemde 2 madde var!..

Emirdağ Belediyesi, Vatandaş Odaklı Çalışmalarıyla İlçe Sakinlerine Kolaylık Sağlamaya Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Emirdağ Belediyesi vatandaşlara kolaylık sağlayan her türlü çalışmayı destekliyor. Emirdağlılar, https://e-belediye.emirdag.bel.tr/ sitesi üzerinden E- belediye uygulaması ile belediyeye olan her türlü borçlarını öğrenip, kredi kartı ile online olarak ödeme yapabiliyorlar. Bunun haricinde belediyede işlem gören evraklarını bina ve inşaat maliyetlerini, çevre ve temizlik vergilerini öğrenip bir tık ile kolayca işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Vatandaşların istek ve düşüncelerine değer veren Emirdağ Belediyesi E- belediye üzerinden vatandaşların şikayet ve isteklerini alarak gereken her türlü çalışmayı en kısa sürede gerçekleştiriyor.

E-hizmetler gündelik yaşamın kolaylaştırılması ve kamu yönetiminde etkinliğin sağlanması açılarından oldukça önemli olduğunu dile getiren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu: "Gelişen ülke şartlarında vatandaşlarımıza daha hızlı ve güvenilir bir hizmet vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız E-belediye ile ulaşmak istedikleri bilgiye ve resmi evraka daha az bürokratik işlemle, daha hızlı bir şekilde erişebilmekteler. E-Belediye sistemi temel belediye hizmetlerini kapsıyor ve hizmet süreçlerini basitleştiriyor. Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha hızlı, kolay, etkin ve kaliteli şekilde yararlanmasına destek sağlıyor” dedi.