Afyonkarahisar Belediyesi’nin organizasyonuyla bir yaz klasiği haline gelen Hıdırlık Yaz Akşamları başlıyor. Afyonkarahisarlılar’ın müziğe ve eğlenceye doyacağı Hıdırlık Yaz Akşamları beş hafta boyunca Cuma geceleri birbirinden renkli görüntülere sahne olacak.
İlki bu hafta (15 Haziran 2012) Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 20:30’da Samet Açıksu konseri ile başlayacak konserlerin yine büyük ilgi görmesi bekleniyor. 22 Haziran Cuma günü ikincisi düzenlenecek Yaz Akşamları’nda Zeynep, sahne alacak.
Finali Şahsenem yapacak
29 Haziran Cuma günü  düzenlenecek toplu sünnet şöleninde ise sürpriz bir sanatçı Afyonkarahisarlılar’la buluşacak. Gecede  çocuklar sünnet olmanın heyecanını, aileleri ise evlatlarının mürvetini görmenin mutluluğunu yaşayacak. Cuma akşamı kına gecesi düzenlenecek çocukların sünnet merasimleri ise Cumartesi günü sabah saat 09:00’dan itibaren Özel Park Hastanesi’nde yapılacak. 6 Temmuz Cuma akşamı Sevgi Soylu’nun konuk olacağı Hıdırlık Yaz Akşamları finali, 13 Temmuz’da sevilen sanatçı Şahsenem konseri ile son bulacak. Hıdırlık Yaz Akşamları’na tüm halkımız davetlidir.