Eğitim Bir-Sen Şuhut İlçe Temsilciliği, düzenlediği organizasyonla üyelerini Şuhut Piknik alanında bir araya getirdi.

Gözden kaçırmayın

Şuhut Kaymakamı Çanakkale Zaferi Programına KatıldıŞuhut Kaymakamı Çanakkale Zaferi Programına Katıldı

Eğitim Bir-Sen Şuhut İlçe Temsilciliği, düzenlediği organizasyonla üyelerini Şuhut Piknik alanında bir araya getirdi.

Düzenlenen pikniğe Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan, Şube Başkan Yardımcıları, Eğitim Çalışanları ve Aileleri, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şube Müdürü Mustafa Kemal Avlar, katılım sağladı.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan; ‘’Yoğun katılımdan dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Biz bir aileyiz, bugün burada hep birlikte olmak bizi ziyadesi ile memnun eylemiştir.” dedi.

Toplu sözleşme sürecinde dik duran, gecesini gündüzüne katan bir özveri ile tarihe kayıt düştükleri bir toplu sözleşme sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Arslan, Sendikacılığın haysiyetine, emeğin izzetine,emekçinin onuruna gölge düşürmeyen teşkilat yöneticilerimize, Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın ve ekibine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, dedi.

Motif Kart avantajları hakkında bilgi veren Arslan; Türkiye2de ve Afyonkarahisar’da işyerleri ile motif kart indirim anlaşma çalışmaları devam etmektedir.Bir çok İşyeri ile motif kart sahiplerine indirimler sağlayan anlaşmalar gerçekleştirilmiştir. Üyelerimizin Motif karta sahip olmaları onlara büyük avantajlar sağlayacaktır, dedi.

Eğitim Bir-Sen Şuhut İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yakup Yılmaz’ın emekli olması hasebiyle kendisini plaket takdiminin yapıldığı organizasyonda Şube Başkanı Mustafa Arslan; Uzun yıllar boyunca büyük bir özveri ve gayretle sendikamıza, mücadelemize, kardeşliğimize katkı sunan; Teşkilatımızda görev almaktan imtina etmeyen, gerektiğinde taşın altına elini koymaktan geri durmayan Yakup Yilmaz ağabeyimize emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve afiyetler diliyoruz. Bu bir veda değildir, bizde veda yok vefa var! sözleri ile teşkilat adına teşekkürlerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu; 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın hayırlı olması temennilerini ileterek, eğitim camiası adına başarılı bir yıl olmasını diliyor, Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliğine teşekkür ediyorum, dedi.

Eğitim Bir-Sen Şuhut İlçe Başkanı Murat Kosku; böyle güzel bir günde birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek tüm katılanlara teşekkürlerini iletti.