Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1.Nolu Şubede dün seçim heyecanı yaşandı. Yapılan delege seçimi sonrası Mustafa Arslan ve ekibi seçimi 140 delege ile kazandı.

Mevcut Başkan Abdullah Çelik’in üç dönem kuralından aday olamadığı seçimde Yaklaştık iki bin yüz yirmi üye 57 delegeyi belirlemek için Kadınana İmam Hatip Ortaokulunda 8 sandıkta oy kullandı.

Sendikamız şu an zirvede

Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1.Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik oy sayımı sırasında gazetemize yapıtı açıklama şu ifadelere yer verdi.” Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1.Nolu Şube 6.  Olağan kongre merkez ilçe delege seçimlerimiz sorunsuz bir şekilde tamamladık. Yoğun bir katılım gerçekleşti. Üyelerimiz delege adaylarımızı seçmek için Kadınana İmam Hatip Ortaokuluna akın ettiler.Yüzde seksen gibi bir katılım ile seçimlerimiz sona erdi.57 delege seçilecek.25  Kasımda 162 delege ile birlikte İl şube yönetimini seçeceğiz.Tüzüğümüze göre üç dönem kuralı var.Bayrağı bizden sonra gelen arkadaşa devir edeceğiz.Bizden sonra gelen arkadaşımız sendikamızı daha üst noktalara getirmek için yönetimi ile birlikte çalışacaktır.Benim gönlüm rahat sendikamızı çok ciddi bir noktaya getirdik.Hem üye sayısı hem de sendikanın etkinliği noktasında sendikamız şu an zirvede.İnşallah sendikamız daha  iyi yerlere gelecek.” Dedi.

 

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1.Nolu Şube Başkan Adayı Mustafa Arslan ise seçim sonrası  yaptığı açıklamada;” Öncelikle zirvede bir teşkilatı devir aldık. Eğitim Bir Sen Afyonkarahisar 1.Nolu Şube günün zirvesinde marka olmuş ve çözümün adresi olmuş bir teşkilattır. Bu nedenle bizim sorumluluğumuz artıyor. Şu an merkez ilçe delege seçimlerimizi yaptık, dün itibari ile 17 ilçe delege seçimlerimiz tamamlandı.162 delegenin oy kullanacağı kongremizde ilçelerimizde 93 delege adayımız delege olarak seçildiler.12 tanede merkezde doğal delegemiz var.Biz Haziran ayından beri güzel bir çalışma yaptık. Hamdolsun ki üyelerimizden de güzel bir karşılık gördük. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Önümüzdeki dönem zirvede aldığımız teşkilatımız el birliği ile güzel noktalara taşıyacağımız bir dönem olacak” dedi

Yapılan seçimlerde Nazir Karakuz ve ekibi İlçelerde 4 merkezde ise 18 delegelik kazandı. Mustafa Arslan ve ekibi ise 140 delege ile seçimlerin kazananı oldu.





TÜRKELİ Gazetesi / Sefa Nakilcioğlu