Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel, kasabada Covid-19 nedeniyle karantinadan sonra 4 yeni vakanın tespit edildiğini belirterek halkı dikkatli olmaya çağırdı.



Döğer Belediye Başkanı Mehmet Demirel’in belediyenin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama:

Kurban bayramı nedeni ile kasabamızda bir hareketlilik olacak. Kasabamızda yeni dört vaka tespit edilmiştir. Tespit edilen kişi ve aileleri karantinaya alındı. Yeni vaka ve bulaşmayı engellemek için korona tespit edilen kişiler ve karantinaya alınan aileleri kesinlikle evlerinden çıkmasınlar ve misafir kabul etmesinler. Kasaba halkı olarak tedbirlere uyalım.

Bayramlaşmalarımızı aile içinde yapalım. Akrabalar arası bayram ziyareti yapmayalım. Önümüzdeki günlerde askere gidecek gençlerimize ve ailelerine asker ziyareti yapmayalım, asker eğlencesi düzenlemeyelim, asker uğurlaması yapmayalım. Kasaba olarak zor günler geçirdik. Kasabamızda uygulanan karantina süreci nedeni ile psikolojik ve ekonomik olarak çok sıkıntılar yaşadık. Bu günlere geri dönmek istemiyoruz. Her ziyaret ve tedbirsizlik korona illetinin hortlaması anlamına geliyor. Bayramımızı bayram olmaktan çıkarmayalım. Belediye başkanı olarak halkımızdan uyarıları dikkate almalarını, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum.