Dinar İlçemizde Adliye Mahallesinde 2008 yılında açılan 11 yıldır bölge halkına hizmet veren, Yapı Kredi Bankası Dinar Şubesinin iddialara göre 31.12.2019 tarihi itibari ile kapanacağı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre Yapı Kredi Bankası Dinar Şubesi ciro ve Asil müdür atanmaması nedeniyle  kapanacağı iddia edildi.

Yapı Kredi Bankası Dinar Şubesinin kapanacağını öğrenen  vatandaşlar, Gündem Gazetemize konuştu. Vatandaş; “ Burası tek Dinar’dan ibaret değil Başmakçı, Dazkırı, Evciler ve Dinar’ın şubesi 4 ilçenin bankası burası Ticaret ile uğraşan vatandaşlar bundan ne kadar etkilenir? Ticaret ile uğraşan vatandaşlar  uyuyor mu? Banka müdürünün  bir sene önce yaptığı yanlış bir olaydan buraya müdür atamadılar. Buraya müdürde atanmayınca, buraya gelen geçici müdürlerde kimseyle tam ilgilenmedi. Vatandaşlar ilgi bekliyor.  Bunlar olmayınca bankanın cirosu düştü.” Dedi

 Dinar ilçemiz gerçekten sahipsiz mi? Afyonkarahisar Milletvekillerimiz , siyasilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız Yapı Kredi Bankası Dinar Şubesinin kapanmasına göz yumacaklar mı?

Hep beraber izleyip bakacağız Dinar geriye mi gidiyor? yoksa yerinde mi sayıyor?

Kaynak: Dinar Gündem Gazetesi