Çobanlar Esnaf ve Sanatkarlar Odaszı seçimleri neşe içinde geçti.

 

Çok sayıda esnaf odası başkanının da katıldığı seçimlere tek aday olarak katılan Mehmet Üçağıl, genel kurula katılan esnafın tümünün oyunu alarak 4 yıl daha başkan oldu.

 

Divan Başkanlığını Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, divan başkan vekilliğini ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan’ın yaptığı genel kurul, samimi bir ortamda, muhabbet içinde geçti.

 

 

Çobanlar Esnaf Odası seçimlerine katılan oda başkanları ve Çobanlarlı esnaf birlik ve beraberlik örneği gösterdiler.

 

Çobanlar’daki toplantıya Belediye Başkanı Salih Alaka, AK Parti Çobanlar İlçe Başkanı Cengiz Ceylan, İGM Üyesi Ali Altuntaş, ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdil Tıkır da katıldı.

 

SEÇİMLERDE TEK ADAY OLAN MEHMET ÜÇAĞIL TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çobanlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine tek aday olarak katılarak 4 yıl daha göreve getirilen Başkan Mehmet Üçağıl, genel kurula katılan herkese teşekkür etti.

 

Başkan Üçağıl, “Tüm esnaf kardeşlerimize minnet ve saygı duyuyorum. Tüm esnaflarımızdan yardım ve destek gördük. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

BELEDİYE BLAŞKANI SALİH ALAKA “STK’LAR DEMOKRASİMİZİN VAZGEÇİLMEZ UNSURLARIDIR”

 

Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Esnaf Odası seçimlerinde yaptığı konuşmada STK ve meslek odalarına dikkat çekti. Başkan Alaka, “Örgütlü toplumlar daha etkili olmaktadır. Biz bu anlamda meslek odalarını çok önemsiyoruz. Seçilecek arkadaşlarımıza başarı diliyorum” diye konuştu.

 

Yapılan seçimlerde tekrar Çobanlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına oy birliği ile seçilen Mehmet Üçağıl’ın yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor.

 

Ali Kalaycı, Ahmet Altuntaş, İsmail Özbay, Cengiz Yalman, Mustafa Alaka ve Hasan Yalman.

 

Denetim Kurulu üyeleri ise şunlar. Nuh Gedik, Süleyman Özbay, Sedat Yılmaz.