CHP'li Murat Emir'den "Kamyon" İddialarına Yalanlama: "Asılsızdır"
CHP Genel Merkezi önünde yaşanan gerginliğin ardından ortaya atılan iddialara ilişkin CHP Grup Başkanvekili Murat Emir'den net bir yalanlama geldi.
İddia Neydi?
Sosyal medyada ve bazı mecralarda, CHP Genel Merkezi önünde yaşanan hareketli dakikaların ardından Özgür Özel’in ekibinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ulaştığı iddia edilmişti. Söz konusu iddiaya göre ekibin, belediyeye ait kamyonların CHP binasının önüne çekilmesini talep ettiği, ancak Mansur Yavaş’ın bu talebi geri çevirdiği öne sürülmüştü.
"İddialar Asılsızdır"
Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaların ardından CHP'li Murat Emir sessizliğini bozdu. Konuya ilişkin kesin bir dille açıklama yapan Emir, şu ifadeleri kullandı:
"Böyle bir iletişim hiçbir şekilde söz konusu olmamıştır, iddialar asılsızdır."
Yapılan bu açıklamayla birlikte, parti yönetimi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında "kamyon" krizi yaşandığına dair öne sürülen iddiaların gerçek dışı olduğu ifade edilmiş oldu.




