Afyonkarahisar Çay İlçemizde AfyonHaber ve Afyom Yerel Basın olarak yaptığımız Kamuoyu çalışmalarına ilişkin tüm gözlemlerimiz ve yaptığımız tespitleri paylaşıyoruz.

Geçmişten günümüze yaptığımız haberler ve habere karşı aldığımız dönüşler, Çay ilçemizde yerel basının ne kadar kuvvetli ve etkili olduğunu ortaya koymuştur.
Çay ilçemideki tespitlerimize vatandaşlara yerel yönetimlerin hizmetlerinden memnunmusunuz sorusu yönelttik; 

Yerel yönetimler deyince herkesin aklına Belediyeler gelir ama, yerelde kaymakamlıklar ve ve bağlı birimleri ile muhtarlıklar da yerel yönetimler konumundadIrlar.Buralarında hizmetlerini sormak sorgulamak gerekir, Çay'da Muhtarlıkların bütçesi olmadığından üretilecek olan hizmetin tamamı belediye eliyle olacaktır. Kaymakamlıkda köylere hizmet götürme birliği ve il genel meclisi marifetiyle yatırımlarına devm edecektir.

Esas sorumuz belediye ile igiliydi. Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'yı ve belediye hizmetlerini sorduk vatandaşa.?  Vatandaşlar Başkan Atlı'yla ilgili hep güzel şeyler söyledi.Yaptığımız kamuoyu yoklamalarında Başkan Atlı geçen süre içerisinde Çay halkının gönlünde taht kurmuş.

Başkan Atlı yaptığı hizmetlerle Çay halkına dokunmuş başkan, Başkan Atlı çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmamış. Çay'da bulunan muhalefet partilerinin taraftarları bile başkan atlının yaptığı başarılı çalışmaları takdir diliyor.

Ama asıl bomba'yı şimdi patlatıyoruz.!! Konuştuğumuz Çay'lıların %97'si Başkan Hüseyin Atlı'yı, Çay'dan Milletvekili olarak görmek istiyor ve Milletvekili adayı olmasını öneriyorlar.Bu Çay halkının görüşü düşüncesi ve fikri ama Başkan Atlı bu Milletvekilliği adaylığına nasıl bakar burası bilinmiyor. Çay halkının talebine cevap Başkan Atlı'dan gelecek. Kendisine soramadık bu konuyu ama buradan soruyoruz. Sayın Başkan Hüseyin Atlı; Çaylının sizden beklentisi olan Milletvekili adaylığı konusunda ne düşünüyorsunuz.
Uzun zamandır Milletvekili çıkartamayan Çay'dan bu dönem çaylının gönlüne taht kurmuş birisi olarak milletvekikli adayı olacakmısınız.?