rnrnÇAY’DA BORDÜR ÇALIŞMALARIrnrnAfyonkarahisar’a bağlı Çay ilçesinde belediye Fen İşleri ekipleri tarafından Dere mahallesinde çevre düzenlemesi kapsamında yol düzenleme ve bordür döşeme çalışmaları başlatıldığı bildirildi.rnİlçede çay ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

ÇAY’DA BORDÜR ÇALIŞMALARI Afyonkarahisar’a bağlı Çay ilçesinde belediye Fen İşleri ekipleri tarafından Dere mahallesinde çevre düzenlemesi kapsamında yol düzenleme ve bordür döşeme çalışmaları başlatıldığı bildirildi.
İlçede çay deresinin alt ve üst tarafında bulunan bin metrelik yolda yol düzenlemesinin tamamlanmasının ardından bordür döşeme çalışmaları başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yakut yaptığı açıklamada; “İlçemiz Vakıf mahallesi, Cedit mahallesi, Orta Mahallesi ve Tekke Mahallemizde çevre düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Çağdaş şehircilik anlayışı ile yaptığımız çevre düzenlemeleri çalışmalarımıza dere mahallemizde devam ediyoruz. Amacımız; ilçemiz içerisindeki tüm mahalle ve sokaklarımıza hizmet götürerek halkımızın rahat ve mutlu bir yaşam sürdürebilmesini sağlamaktır” dedi ABDULKADİR KİPER (İHA)