Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan’da Çalışmalarını Sürdürüyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yürütme Kurulu üyeleri, Ramazan ayında da toplantı ve faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Her hafta Çarşamba günü bir araya gelen kurul üyeleri, derneğin yürüttüğü yardım faaliyetlerini değerlendirirken, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar üzerine de istişarelerde bulunuyor.

Haftalık Toplantılarda Faaliyetler Masaya Yatırılıyor

Ramazan ayının manevi atmosferinde çalışmalarına hız veren dernek yönetimi, ihtiyaç sahiplerine daha etkin ve hızlı ulaşabilmek adına koordinasyonu artırıyor. Yapılan toplantılarda hem mevcut yardım organizasyonları gözden geçiriliyor hem de yeni destek programları planlanıyor.

İl Temsilcisi Demir: “Birlik ve Kardeşlik Duygularını Güçlendireceğiz”

Dernek İl Temsilcisi Mehmet Demir, Ramazan ayında yardım faaliyetlerinin yoğunlaştığını belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için gerekli çalışmaların hızlandırıldığını ifade etti.

Beşiktaşlılar, Ramazan’da ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Beşiktaşlılar, Ramazan’da ihtiyaç sahiplerini unutmadı
İçeriği Görüntüle

Demir, Ramazan ayı sonuna kadar çok sayıda ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini vurgulayarak, “Bu mübarek ayda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını en üst seviyeye çıkarmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Ramazan boyunca sürdüreceği yardım organizasyonlarının, toplumda dayanışma ruhunu pekiştirmesi bekleniyor.