Vücut hatlarını muhafaza eden tam kapalı mayo çeşitleri, farklı tasarımları ve özellikleriyle kullanıcıların beğenisini toplar. Bu senenin modasına uygun olarak tasarlanan kapalı mayo koleksiyonları, modern ve şık tasarımıyla öne çıkar. İlkbahar ve yaz aylarına rengarenk desenlerden ve canlı renklerden oluşan yarı kapalı mayo modelleri, genellikle iki ya da üç parçadan oluşur. Bone, tayt ve üst mayoların bir araya gelmesiyle oluşan tam kapalı tesettür mayo takımları, yazın keyfini doyasıya çıkarmamızı sağlar. Bacak ve kol bölümünün yarısını kapatan modellerin esnek ve kaliteli kumaşları sayesinde gün boyu rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Üstelik bu yılın tüm trend yarı kapalı mayolarını Star İnci’de bulmanız mümkündür.

Bu Yılın En Beğenilen Tam Kapalı Mayo Modelleri

 

Her yılın trend renkleri ve desenleri bir önceki yıla farklılık gösterir. Geçen senenin yanı sıra bu yıl desenli ve canlı yarı kapalı mayoların yaz modasına hakim olduğu görülür. Peki bu yılın en çok tercih edilen yarı kapalı mayo çeşitleri neler? Birbirinden güzel ve özel yarı kapalı mayo modelleri şu şekilde sıralanabilir;

 

  •  Doğal Desenli Yarı Kapalı Mayolar

 

Doğanın esintisini üzerinize taşıyan doğal desenli yarı kapalı mayo çeşitleri, bu yılın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alır. Palmiye, yaprak ve floral desenlerin hakim olduğu doğal koleksiyonlar, günlük enerjinizi yükseltmenizi sağlar. Floral desenlerin çoğunlukta olduğu yarı kapalı mayoların genellikle tayt ve bone bölümü düz renkte tasarlanır. Bu sayede çok daha zarif bir görünüm kazanır.

 

  •   Düz Renklerin Hakim Olduğu Yarı Kapalı Mayo Koleksiyonları

 

Gözlük, terlik ve bone gibi çeşitli aksesuarlarla kolayca kombinleyeceğiniz yarım kapalı mayo çeşitleri, bu sezonun en çok tercih edilen yarı kapalı mayoları arasında yer alır. Siyah, kahverengi, beyaz ve gri gibi düz renkler gündelik hayatın yanı sıra tatil zamanlarında kurtarıcı parçalarıdır. Düz renk rüzgarını yarı kapalı mayolara yanıstan tasarımcılar, kadınlar için birbirinden özel seçenekler sunar. Üstelik düz renk yarı kapalı mayolar, şık ve kolay kombinlenebilir bir yapıya sahiptir.

 

  •  Minimal Desenli Yarı Kapalı Mayo Çeşitleri

 

Minimal desenler, zarif duruşu sayesinde hemen hemen tüm tekstil ürünlerinde kullanılır. Bu yazın sıklıkla tercih edilen ve dikkat çeken tasarımları arasında minimal süslemelere sahip yarı kapalı mayo tasarımları yer alır. Bel, bilek ve boyun bölgesinde yer alan sevimli desenler, modellere hareketlilik katar. Kendinizi daha dinamik hissetmenizi sağlayan birbirinden cazip minimal desenli yarı kapalı mayolar, hemen hemen her yaz trendlerden düşmeyen seçenekler arasında yer alır.

 

  •  Cesur Neon Renkli Yarı Kapalı Mayolar

 

Cesur renklerin gücünden yararlanmak isteyen kadınlar bu yıl en çok neon renkli yarı kapalı mayo modellerini tercih etti. Neon renklerin canlı ve enerjik görünümünü yansıtan yarı kapalı bayan mayo modelleri sportif görünümleri ile dikkat çeker. Modellerin bel ve bilek kısımlarında yer alan neon çizgiler, vücut hatlarının çok daha orantılı görünmesini sağlar. Yarı kapalı mayolar genellikle neon çizgileri dengeleyecek düz renk tasarımlardan oluşur. Bu sayede göz yormayan tasarımlar ortaya çıkar.

 

  •  Sevimli Hayvan Desenli Yarı Kapalı Mayo Seçenekleri

 

Zebra desenli yarı kapalı mayo modelleri yıllardır en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Ancak bu yıl zebra desenli modellerin yanı sıra flamingo desenli yarı kapalı mayo çeşitleri de pek çok kişi tarafından severek kullanıldı. Flamingo zarif ve sevimli duruşunun yansıtan yarı kapalı mayolar genellikle çocuklar ve gençler tarafından büyük ilgi görür.

 

  •  Geometrik Şekilli Yarı Kapalı Mayolar

 

Tam kapalı mayo modelleri kullanışlı tasarımları sayesinde yeniden yetmişe herkese hitap eder. Bu nedenle ürünlerin tasarım ve beden yelpazesi oldukça geniştir. Bu sezon yetişkinler tarafından sıklıkla tercih edilen geometrik desenli yarı kapalı mayolar, şık tasarımlarıyla göz kamaştırır. Modeller üzerinde yer alan dikey çizgiler, boyunun olduğundan daha uzun görünmesini sağlar. Geometrik desenlerle yapılan küçük ilüzyasyonlar, tatilde geçirdiğiniz vakti çok daha eğlenceli kılabilir.

 

Bu yılın En Çok Tercih Edilen Yarı Kapalı Mayolar Star İnci’de

 

Kurulduğu yıldan beri kullanıcılarına kaliteli mayolar sunan Starinci mayo, birbirinden özel yarı kapalı mayoları ile ön plana çıkar. Bu yılın en çok tercih edilen mayolarını aynı çatı altında toplayan marka, trendleri ayarlamanızı sağlar. Siz de bu sezonun gözde modellerine Star İnci’den ulaşabilir, tarzınıza uygun yarı kapalı mayolar sahip olabilirsiniz.