TFF 2. Lig Beyaz gurup 6. hafta müsabakalarında Sivas Belediyespor, Hes İlaç Afyonspor ile karşılaşacak.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

TFF 2. Lig Beyaz gurup 6. hafta müsabakalarında Sivas Belediyespor, Hes İlaç Afyonspor ile karşılaşacak.

Geçen sezonki şaşalı günlerinden sonra lige çok çok kötü başlayan Sivas Belediyespor ligde sürpriz arayan Hes İlaç Afyonspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi 19 takımın yer aldığı Beyaz gurupta Sivas Belediyespor 2 puan ile 18. Hes İlaç Afyonspor ise 7 puanla 7. sırada yer alıyor.

Geçen sezonki kadrosunun neredeyse tamamına yakınını yenilenen ismini Hes İlaç Afyonspor diye değiştiren kulüp yeni ismi yeni oyuncuları ile başarı arıyor. Ev sahibi Sivas Belediyespor ise taraftarını tam anlamı ile hayal kırıklığına uğratmış durumda.

İKİ TAKIM DA İSTEDİĞİ YERDE DEĞİL

Ev sahibi ekip Sivas Belediyespor, geride kalan 5 haftada 2 beraberlik elde ederken henüz rakiplerine üstünlük sağlayıp maçı 3 puan alarak bitiremedi. Deplasmanda yer alacak Hes İlaç Afyonspor ise geçen seneki zorlu rakibi karşısında kayıpsız ilerlemek ve üç puan alarak seri galibiyet elde etmek istiyor. Geçen hafta Çorum FK’yı sahasında 2-1 lik skorla mağlup eden Hes İlaç Afyonspor Sivas Belediyespor karşılaşmasından da mutlak üç puan elde etmek , taraftarlarından gelecek maçlar için güven almak istiyor. Ev sahibi ekip Sivas Belediyespor kötü başlangıca Hes İlaç Afyonspor’u yenerek hem üç puan alamk hem de moral bulmak istiyor. Her iki takım için de çok öemli olan karşılaşmasın sonucunu 90 dakikalık müsabaka belirleyecek. Beraberlik iki takıma da yaramıyor. 
Kazanan kim olacak?