BOLVADİN CEZAEVİ’NDE ÇEVRE PANELİ Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesi cezaevinde çevre kirliliği ile ilgili panel düzenlendi.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan C Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun açık bölümündeki çok amaçlı salonda, açık bölümde barındırılan hükümlülere Bolvadin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Eyüp Totu, Afyonkarahisar Gültekin Temizlik Şirketi Çevre Mühendisi Denizer Demirkol, Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetleri Birliği Çevre Yüksek Mühendisi Ercan Özcan ve Bolvadin Bolgiysan Şirket Müdürü Hasan Hüseyin Ağdacı’nın katıldığı panelde, doğal kaynakların korunması,çevre üzerinde oluşan insan baskısının azaltılması, hava ve su kirliliği, katı ve tehlikeli atık üretimi, toprak bozulması, ormansızlaşma, iklim değişikliği ve biyolojik çeşitlilik kaybı konuları ele alındı.
Bolvadin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Eyüp Totu, çevrenin korunması yolundaki gayretlerin önemli bir boyutunun da kamu bilinci ve katılımının arttırılması olduğunu ifade etti. MÜCAHİT KUZU (İHA)