Belediye zabıta personelinin ardından itfaiye personelini de unutmayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 304. yıldönümü ve 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

                Belediye zabıta personelinin ardından itfaiye personelini de unutmayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 304. yıldönümü ve 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeliyle kahvaltıda bir araya geldi.

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 304. yıldönümü ve İtfaiye Haftası'nı Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli personeliyle birlikte kutladı. Daha önce Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 192. yıldönümü dolayısıyla Belediye zabıta personeliyle Karayolları Parkı’nda düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya gelen Başkan Çoban, itfaiye personelinin her an göreve hazır olması zorunluluğu nedeniyle bu kez İtfaiye Müdürlüğü garajında, Belediye itfaiye personeline yönelik kahvaltı düzenledi. İtfaiye Müdürü Cem Kasapoğlu ve görevli tüm personelin katıldığı kahvaltıya, ilimize misafir olarak gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cahit Küçükönder ve sorumluluğundaki şube müdürleri de eşlik etti.

                "İTFAİYEMİZİ 9,5 YILDA ÜST SEVİYEYE TAŞIDIK"

                Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İtfaiye Müdürlüğü'nün sahip olduğu imkanlar ve görevli personelden övgüyle bahsederek, bölgenin en iyi itfaiye teşkilatına sahip olduklarını söyledi. Göreve başladığı 2009 yılı Mart ayından bugüne kadar geçen 9,5 yıllık sürede Belediye İtfaiye Müdürlüğü'nü üst seviyeye taşıdıklarını vurgulayan Başkan Çoban, "2009 yılına kadar, en küçük bir itfaiye aracı dahi bağışla kampanyayla ya da devletten istenerek Belediyemize kazandırılabilmiş. Ama biz; elhamdülillah, göreve geldiğimiz günden bu yana kendi öz kaynaklarımızla birçok yeni araç aldık. Öyle fonksiyonel ve kapasiteli araçlar aldık ki, bu şekilde bir aracımızın maddi değeri bile 2009'da sahip olduğumuz tüm araçlara bedeldir. Bugün geldiğimiz noktada elhamdülillah bölgenin en iyi itfaiye teşkilatına sahibiz" dedi.

                "ONLARIN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASI YÜZÜMÜZÜ AĞARTIYOR"

                İtfaiye Müdürlüğü personelinin, sahip oldukları imkanları çok iyi kullandığına ve görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, "Alet işler, el övünür' derler. Bu kadar güzel araç-gereç ve ekipman mevcut olsa da; onu kullananlar işlerinde samimi, gayretli, özverili ve fedakar olmazsa bunların bir kıymeti olmaz. Dolayısıyla bu araçlarımıza kıymet katan değerli itfaiye personelimizdir.Vatandaşlarımızdan da müdahale ettiğimiz yangınlardan sonra çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Onların bu şekilde çalışması da bizlerin yüzümüzü ağartıyor" diye konuştu. Başkan Çoban son olarak, tüm itfaiye personeli ve ailelerine sağlık, afiyet ve kazasız bir ömür dileyerek, bir kez daha İtfaiye Haftası'nı kutladı.